Gelderland

't Harde Flex Business Point
Apeldoorn CTO
Arnhem Kastanjelaan11
Buren

Buitenhuis Buren

Een klein conferentiecentrum met een grote zaal beneden, twee kleinere zalen boven en twee werkkamers. Er is plaats voor 50 personen.
Buitenhuis Buren is een plek waar je even weg bent van de dagelijkse hectiek en waar je in de pauzes lekker naar buiten kunt. De tuin in, of wandelen in of rond het middeleeuwse stadje Buren. Het pand wordt aan dan één groep tegelijk verhuurd. Je hebt dus altijd het hele huis voor jezelf alleen. Wel zo relaxed.

De catering van Buitenhuis Buren is heerlijk en healthy. Ons uitgangspunt: eten waar je energie van krijgt, zo veel mogelijk biologisch, liefst lokaal geteeld, met volop vegetarische en plantaardige opties.

Dieren Theothorne
   
Doorwerth Natuurgeneeskundig Centrum Doorwerth
Ede Conferentiehotel Villa Heidebad
Harreveld De Porre
Heerde Reikicentrum Helios
Herwijnen Vleugelslag
Loenen

De Spiraal

De Spiraal  is een schitterende locatie aan de rand van uitgestrekte bossen op de Veluwe. Voor groepen tot ca. 15 personen. Lage prijzen.

Lochem Ondernemershuis De Sibbe
Putten Seats2Meet 
De Vanenburg

Rhenoy

(Geldermalsen)

De Kooihoeve

Een informele, kleinschalige locatie
halverwege Utrecht en
Den Bosch (gemeente Geldermalsen). De ruimte is zeer geschikt voor het geven van workshops, clinics, trainingen of andere groepslessen. De inrichting is informeel en knus en de natuurlijke materialen geven de ruimte een warme sfeer. De grote ruimte is voorzien van meerdere tafels met comfortabele stoelen. Iedere gewenste opstelling is mogelijk.

Er zijn meerdere zitjes en er is een houtkachel.
Door de vele ramen is er veel contact met
buiten. Er is uitzicht op de binnenrijbaan (paarden). 

Er kan gebruik worden gemaakt van alle
apparatuur in de open keuken of van de
aanwezige bar met barkrukken.

De Kooihoeve staat exclusief tot je beschikking en wordt per dagdeel verhuurd. Voor meer informatie kun je bellen met Mirjam, 06-51948130

Vaassen

Via Quidam

Via Quidam is een Rijksmonument, gelegen op loopafstand van het centrum van Vaassen, aan de rand van de prachtige Veluwe. Het is zeer geschikt voor teambuilding en workshops. De cursusruimte heeft een huiselijke sfeer, mede door een gashaard en de monumentale ramen.

Bij de ruimte hoort een keuken waarin een kleine tafel staat, zodat deze ruimte als sub-ruimte te gebruiken is.

Wanneer je de ruimte huurt in combinatie met overnachtingen, geldt een speciale prijs.

Warnsveld Rezonans
Wolfheze

Domus Locus 75

Sfeervolle, inspirerende, multifunctionele ruimte met presentatiemogelijkheden in een bosrijke omgeving. Goed bereikbaar met het OV en de auto.